Unique liquid Astaxanthin product from KeyNatura awarded for great taste

Unique liquid Astaxanthin product from KeyNatura awarded for great taste
May 16, 2018 Gunnur Sveinsdóttir
In News

KeyNatura produces high quality Astaxanthin in pristine conditions in Iceland with exciting patent pending photobiorector (PBR) technology. New liquid products are being launched in the domestic market in Iceland, AstaOmega & AstaFuel. These products are also available to other markets as private label.

AstaOmega is a unique blend of natural Icelandic Astaxanthin and wild herring fish oil. AstaOmega has a great taste and is packed with goodness for your body. Earlier this month the AstaOmega formulation received the International Taste and Quality Institute iTQi Superior taste award. Every teaspoon contains 4 mg of Astaxanthin, 900 mg Omega-3 and 50 µg Vitamin D. Health benefits of fish oils are well known and now the potent antioxidant Astaxanthin has been added. AstaOmega supports heart, vision and brain as well as increases endurance and recovery.

AstaFuel is a unique blend of natural Icelandic Astaxanthin and MCT oil. One teaspoon contains 4 mg of Astaxanthin and 4 g of Medium Chain Triglycerides (MCT) oil. The MCT oil gives quick fuel for a busy day and now the powerful antioxidant Astaxanthin has been added. AstaFuel is for anyone that is on a ketogenic diet, sports people and anyone that wants to live a healthier life. These products add a great flair to our fantastic capsule products range of AstaEnergy and AstaCardio.

 

 • Íslenskt Astaxanthin
  Quickview

  Íslenskt Astaxanthin

  $24
  Quickview

  Íslenskt Astaxanthin

  Bætt heilsa, árangur og almenn vellíðan með Íslensku Astaxanthin!Íslenskt Astaxanthin er nýjasta varan okkar í Astaxanthin fjölskyldunni. Hún er ætluð fyrir þá sem sækjast eftir öfluga andoxunarefninu Astaxanthin sem ver húð gegn geislum sólarinnar og hefur ýmis önnur jákvæð áhrif á líkamann.Astaxanthin er eitt af öflugustu andoxunarefnum náttúrunnar og er til að mynda 6.000 sinnum sterkara en C-vítamín. Astaxanthin vinnur að því að græða og vernda alla frumuna í heild sinni sem gerir það nokkuð frábrugðið öðrum andoxunarefnum. Húð, vöðvar, liðbönd, sinar, augu, innri líffæri, hjarta- og æðakerfi ásamt taugakerfi eru öll móttækileg fyrir Astaxanthin, sem gerir það einstaklega virkt meðal andoxunarefna.Astaxanthin:
  • verndar húðina fyrir sólargeislum og dregur þar með úr ótímabærri öldrun húðarinnar þar sem hún heldur betur í raka og er teygjanlegri. Húðin þornar því síður og hrukkast eins og gerist hjá flestum þegar aldurinn færist yfir
  • hefur sýnt fram á jákvæð áhrif á úthald og orku þar sem efnið eykur þrek og vöðvamyndun við æfingar auk þess sem það veitir betri endurheimt vöðva eftir átök
  • hefur ýmis jákvæð áhrif á hjarta- og æðakerfi en það getur dregið úr myndun á vonda kólesterólinu og aukið við það „góða“, auk þess sem það hefur jákvæð áhrif á blóðflæði og minnkar bólgur
  • hefur gefið góða raun vegna stirðleika í liðum ásamt því að draga umtalsvert úr liðaverkjum 
  • hefur jákvæð áhrif á augnheilsu því efnið verndar augnbotnana og getur því hjálpað til við augnþreytu, þurrk og minnkað eða hægt á augnhrörnun sem svo margir upplifa með hækkandi aldri
  Hreinleiki og gæði Astaxanthin haldast í hendur við framleiðsluaðferðir og framleiðsluaðfanga, t.a.m. vatn. Því var lykilatriði að koma upp framleiðslutækni sem tryggði 100% hreinleika, 100% gæði og skildi eftir sig sem minnsta kolefnisfótspor sem við höfum náð með góðum árangri þar sem við notumst við hreint íslenskt vatn og íslenska orku í framleiðsluferlinu. Viltu vita meira um framleiðsluaðferðir okkar?
  $24
 • AstaFuel (2-pack)
  Quickview

  AstaFuel (2-pack)

  $33
  Quickview

  AstaFuel (2-pack)

  AstaFuel gives you the fuel you need, quick!AstaFuel is a unique vegan liquid blend of natural Icelandic Astaxanthin and MCT oilwith vitamin-E. The MCT oil gives you quick fuel for the day and includes the powerful antioxidant Astaxanthin. AstaFuel suits anyone that is on a ketogenic diet, is in high activity and sports or if you are looking for some healthy fuel boost for your day to day activities.Astaxanthin can enhance your performance, with positive affect on both your endurance and recovery, plus this product is vegan.Astaxanthin from SagaNatura is produced in a sustainable way using high-tech green houses, renewable hydroelectric energy and pure Icelandic water.
  $33
 • AstaLýsi (2-pack)
  Quickview

  AstaLýsi (2-pack)

  $33
  Quickview

  AstaLýsi (2-pack)

  AstaLýsi or AstaOmega the unique and super healthy blend for your whole body!AstaLýsi is a unique liquid blend of natural Icelandic Astaxanthin and herring fish oil, Omega-3 and vitamin-D. All ingredients that are essential for a healthy life. Health benefits of fish oils are well known and now the powerful antioxidant Astaxanthin has been added. AstaLýsi supports heart, vision and brain as well as increase endurance and recovery.AstaLýsi has a great taste and is packed with only goodness for your body. This great tasting blend is backed by 2 star Superior taste award by iTQi.Astaxanthin from SagaNatura is produced in a sustainable way using high-tech green houses, renewable hydroelectric energy and pure Icelandic water.  
  $33
 • AstaCardio
  Quickview

  AstaCardio

  $33
  Quickview

  AstaCardio

  AstaCardio is just what your health ordered!The healthy omega-3 fatty acids and natural Icelandic Astaxanthin blend, with vegan EPA+DHA, straight from the source - algae. AstaCardio includes the powerful antioxidant Astaxanthin and DHA omega-3 fatty acids which help maintain healthy heart, vision and brain activity. This product is vegan.Here are a few benefits that AstaCardio brings you:
  • Help maintain healthy heart, vision and brain activity 
  • Omega-3s and Astaxanthin can fight inflammation 
  • Omega-3s and Astaxanthin can improve risk factors for heart disease 
  • Omega-3s and Astaxanthin can cause a reduction in triglycerides 
  • Omega-3s and Astaxanthin can raise “good” HDL cholesterol levels 
  Natural Astaxanthin can improve cardiovascular health, increases good and lowers bad cholesterol, reduces oxidative stress and enhances blood vessels circulation. Astaxanthin (4 mg), supports the protection of our cells when they are under oxidative stress. Astaxanthin protects the skin from photoaging. Photoaging is a term used to describe the damage caused to the skin by harmful UV rays from the sun.Astaxanthin from SagaNatura is produced in a sustainable way using high-tech green houses, renewable hydroelectric energy and pure Icelandic water. 
  $33